VRtheFuture

Szerkesztő: | 2018. október 11. | Hírek, Hírek

Eljött az idő, amikor a VRtheFuture program színre lép! A programozás megannyi kincset rejtő zugait ismerheted meg, ha részt veszel ezen a programon! Saját tervezésű autót szeretnél? Ebben a világban, amelyet magadnak alkotsz, megkaphatod, de ez még semmi mindamellett, amely a VR szemüveg mögött van.

Ez a lenyűgöző program október 11-én indul, és három héten keresztül sajátíthatod el azt a tudást, mellyel létrehozhatod saját világodat! A felkészítő helyszíne a Tamási Áron Gimnázium infótermei, és az időpontok október 11., 18., és 25-én délután 4:00 óra. Várni fogunk! Ne hagyd ki!

A három hét alatti élményprogramozásban segíteni fognak a Tamási Áron Gimnázium XI.A osztályos tanulói, illetve informatikatanárai.

November 9-én, iskolánk 425 éves évfordulójának ünnepi hetén összemérheted kreativitásodat a többiekkel a VRtheFuture versenyén, ahol a három legjobb alkotás gazdái többek között egy VR szemüveget nyernek majd.

Ez a lehetőség számodra ingyenes, mivel a projektet a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Heuréka programja támogatta.

Godra Hajnal, informatikatanár

Kapcsolódó tartalmak