Újabb gimis siker

Szerkesztő: | 2018. december 13. | Hírek, Hírek

November 23-án, pénteken került megrendezésre a 2018-as Városi Gólyabál az Udvarhelyi Fiatal Fórum (UFF) szervezésében, melynek témája az utcai művészetek/”gettó” volt.
Iskolánkat Varga Boglárka IX. C és Széles László IX. B osztályos tanulók képviselték. Ahogy a saját gólyabálunkon is, a városi próbáin is ők ketten teljesítettek a legkiemelkedőbben. A próbák során megmutatkozott a kettejük között lévő összhang, összeszokott párosként vették az akadályokat.

 

Első feladatuk a bemutatkozás volt, ahol rappel és egy frappáns produkcióval bizonyíthatták tehetségüket a zsűrinek, és az udvarhelyi diákságnak.
Ezután egy táncpárbaj vette kezdetét, gólyáink ügyesen és jókedvűen teljesítették feladatukat. Laci – a már jól ismert – csárdást járta, amely meglepetést okozott ellenfeleinek, akik ezzel szemben a modern táncot részesítették előnyben.
A harmadik próbatételnél is helyt álltak, feladatuk egy “bandalogó” festése volt, ahol megmutatták, hogy honnan is jöttek ők, hiszen a híres 425-ös szám is megjelent a festővásznon.

 

Végül egy ügyességi feladat következett, összekötve egy kis tudással. Bogi, aki már előre felkészült megadott témákból, sikeresen válaszolt a neki feltett 4 kérdésre, ezzel segítve Lacit, aki így könnyítést nyert a feladat ügyességi részében, amit aztán hibátlanul is teljesített.
A zsűri végső döntése alapján első helyen végeztek, igazán büszkék lehetünk rájuk!
A 2018-as év iskolánk számára fontos értékeket képviselt, iskolánk 425 éves fennállást ünnepeltük, a gólyabálon szerzett eredmény méltó megkoronázása az ünneplésünknek.
Vass Annamária és Molnos Aletta
Köszönet a fotókért Mihály Csongornak és Zavaczki Krisztiánnak.

Kapcsolódó tartalmak