Plakáttervező pályázat

Szerkesztő: | 2021. május 11. | Hírek, Hírek

Tisztelt Tanáraim, kedves gimis diákok!

Molnár Szabolcs vagyok, a Tamási Áron Gimnázium XI.D osztályos tanulója. Évek óta foglalkozom hobbiszinten fotózással, azon belül portrék készítésével. Kezdetekben csak kedvtelésből és a szabadidőm kitöltése miatt fotóztam, azonban az idő teltével ez vált egyik legnagyobb szenvedélyemmé. Nem volt kérdés tehát, hogy felfedezve a Nemzeti Örökség Intézete plakáttervező pályázatát, én is szeretnék előrukkolni egy pályamunkával.

A pályázat témája egy Anonymus parafrázis, ami újragondolja az Anonymus témát, ezzel emléket állítva alkotójának, Ligeti Miklósnak. Pályamunkámban a közösségi média fogvatartó hatását szeretném szemléltetni, valamint, hogy mennyire egyszerű az interneten egy álarc mögé bújni. Nagyon sok munka és kreatív folyamat áll a kész kép mögött, felkészítőm Tőkés Réka rajztanárnő.

Ezúttal szeretnék megkérni mindenkit, akinek tetszik az alkotásom, hogy szavazzon a 23-as számra a Fiumei úti sírkert Facebook oldal rögzített bejegyzésében, hogy elnyerhessem a „közönség kedvence” díjat. Nagyon köszönöm mindenkinek!

A bejegyzés linkje