Köszönjük, hogy segíthettünk!

Szerkesztő: | 2017. december 11. | Hírek, Hírek

Az egész akkor kezdődőtt amikor osztályfőnökünk, Szűcs-Olcsváry Melinda tanárnő, megkérdezte tőlünk: “Kinek lenne kedve jótékonykodni?”

Persze az egész osztály egyből belement. Ezután megtudtuk a részleteket, és rá egy hétre el is kezdődött a zöldség/gyümölcs gyűjtés.Mikor lejárt ennek az ideje,egy páran az iskolából elmentünk csomagolni,majd másnap ezeket a csomagokat szétosztani néhány magányos, beteg nyugdíjasnak. Igazából itt vette kezdetét az egész akció lényege. Meglátogattuk a kórház melletti tömbházbanban lakó időseket,és kiosztottuk nekik az előre összeállított csomagokat. Amilyen örömmel és odaadással tettük ezt, ők még annál is jobban örültek nekünk és az aprócska figyelmességnek. Aki tudott az lejött érte,aki viszont ágyban fekvő volt,azoknak mi magunk vittük fel. Volt aki sírt örömében,volt aki meg sem tudott szólalni a meglepődéstől. Az egyik idős hölgy azt mondta:”Mostanában az időseket lenézik,semmibe veszik a fiatalok.Viszont most itt van az ellenpélda rá! Köszönjük nektek!”.

Mi is köszönjük hogy ott lehettünk,hogy segíthettünk, hisz sokat jelentett ez nekünk. Legközelebb is lehet ránk számítani!

Lackó Anita, 9.C

Kapcsolódó tartalmak