Erőss Zsanett, I.osztály

Online

Szerkesztő: | 2020. október 13. | Hírek, Hírek

KEDVESEK! Nagyszerűek vagytok!

Nincs az a körülmény, amelyhez ne tudnátok pillanatok alatt alkalmazkodni. Sajnos a jelenlegi helyzet nagyon random módon diktálja a tempót, senki sem tudja megjósolni, hogy mire lehet számítani holnap/holnapután.

Köszönjük nektek és szüleiteknek, hogy ennyire intelligensen és józan módon kezelitek a kialakult helyzetet.

 

Mától, október 13-tól, az iskolánk főépületében járó osztályok (V–XII.) az elkövetkező két hétre áttértek az online oktatásra.

 

Speciális órarend készült erre az időszakra, odafigyelve arra, hogy ne legyetek sok órán át a számítógéphez láncolva. Kérünk benneteket, ezeken a Meet-es órákon feltétlenül vegyetek részt, a további feladatokat pedig mindenki a saját tempójában oldja a kijelölt határidőket figyelembe véve.

Nem vagyunk teljesen pirosak, azaz online-ban, legkisebbjeink járnak iskolába, reméljük ők még tudnak a tanító nénikkel maradni, és az osztályteremből bakapcsolódni egy-egy betanított tantárgy online órájára. Csemegeként nézzétek, hogyan látják a kicsik a mostani helyzetet. Imádni valóak, és sokat lehet tőlük tanulni egymásra figyelésből.

Erőss Zsanett, I.osztály

Iskolánk kérése, hogy ha már iskolába nem járunk, akkor a délutáni tevékenységeiteket (tánc, plusz óra, tanfolyam, edzés stb.) is próbáljátok meg felfüggeszteni, hogy valóban hatékony lehessen járványügyi szempontból a karantén.

 

Veletek vagyunk. Együtt vagyunk. Emlékeztek, a közös utazás. ❤️

Vigyázzatok magatokra, maradjatok egészségesek! Minden rendben lesz, nincs pánik!

Szűcs-Olcsváry Melinda

Kapcsolódó tartalmak