Tamási-hagyaték ápolása Gyulán

Tamási-hagyaték ápolása Gyulán


SZŰCS-OLCSVÁRY MELINDA  |   aug. 17, 2022  |  komédiTÁsok, Hírek

Iskolánk újonnan alakult színjátszócsapata, a komédiTÁsok, újabb magyarországi fellépésen van túl, minekutána a januári Nemzeti Színház Ádámok és Évák gáláján nyújtott alakításuk után meghívást kaptak az augusztus 12-14 között sorra kerülő Tamási Napokra a Gyulai Várszínházba.

Nem könnyű egy 18 létszámú csapatot egyszerre mozgatni, főleg, ha mindezt nyáron, vakációban tesszük. Ám nekünk sikerült, mert régóta és örömmel készülődtünk ennek a meghívásunknak eleget tenni. Főszereplőcsere, durrdefekt, nem működő légkondi, derékfájás, kötekedő határőr… Akadályok?

Inkább tartalmas 3 nap, szuperfigyelmes szervezők, együtt pulzáló csapat, sikeres csapatjáték, különleges hangulatú langymeleg esti előadások a Várszínpad utánozhatatlan hangulatában, közös esti császkálások a városban, épület előtti várakozós jammelés, csobbanós strandolás és további tervek születése.

 

Szép új füzért fűztünk az emlékeink gyöngysorába, az biztos. Köszönjük a meghívást! Bizony jó érzés volt Tamásis diákként Tamási-hagyatékot ápolni.

Szűcs-Olcsváry Melinda csapatvezető

További hírek


Tudtad-e?

komédiTÁsok
Hírek
szept. 21, 2022