Szeretetnapok

Szeretetnapok


Gimi  |   feb. 25, 2022  |  Tadisz, Hírek

Idén, a Valentin-napi időszakban, iskolánk folyosói rejtélyességgel teltek meg, cetlik, levelek, kedves szavak találtak gazdára.

A TADISZ által megszervezésre került a Szeretetnapok, egy több napos rendezvény, mely keretein belül a gimisek hétfőn, február 14-én a “Szeretetlánc” által post-itekre írt kedves szavakat adhattak tovább egymásnak, illetve saját cetliket is írhattak. Ez a program hatalmas sikernek örvendett, egyik szünetről a másikra rengeteg cetli került továbbadásra.

Kedden a “Titkos üzenet” volt a befutó, a folyósóra kihelyezett dobozokban folyamatosan gyűltek a levelek, velük együtt a kíváncsi diákok is, akiknek a nap végén kézbesítettük ezeket. A nagy sikerre való tekintettel a dobozt másnap is kihelyeztük, így még több levél érhetett célba.

Szerdán ismét a cetliké volt a főszerep, a “Vésd a szívedbe” kezdeményezés által kedves idézetek, szavak lettek szív alakú cetlikre róva, ezek ellepték a folyosókat, mosolyt csalva mindenki arcára.

A rendezvénysorozattal párhuzamosan ismét volt egy fotósarkunk, ahol a tanulók jobbnál jobb képeket készítettek.

És persze a szerelmes lelkületű versek sem hiányozhattak a hétről, ezúttal a rádió hullámhosszain keresztül szólítottak meg bennünket.

Reméljük mindenki jól érezte magát ezeken a napokon, mi, TADISZosok, rengeteg energiát fektettünk a programokba, a visszajelzések alapján ez meg is érte!:) Reméljük sikerült egy új szokást elindítanunk!

 

Béni Emese-Klára, XI. D osztály

További hírek


Ismét állt a bál!

Tadisz
Hírek
feb. 27, 2023


Vitaklub

Tadisz
Hírek
máj. 19, 2022


Gólyaturmix

Tadisz
Hírek
jan. 14, 2022

Mikulás a Gimiben

Tadisz
Hírek
jan. 14, 2022