KAPD LENCSEVÉGRE AZ ENERGIÁT! AVAGY: A FIZIKA MINDENKIÉ

KAPD LENCSEVÉGRE AZ ENERGIÁT! AVAGY: A FIZIKA MINDENKIÉ


Szűcs-Olcsváry Melinda  |   szept. 05, 2017  |  Tadisz, Hírek

Kedves Gimis diákok!

2018-ban 425 éves a Gimi. Ennek tiszteletére a TADISZ és Székely Zoltán tanár úr játszani hív benneteket. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy kinek mit mond az energia kifejezés, ki hogy képzelné el a téma képi megjelenítését. A játékba a Gimiben tanuló diákok kapcsolódhatnak be.

Mit kell tenni?

Készíts és küldj el a fizikavalkad@yahoo.com e-mail címre legalább egy, legfennebb három saját készítésű fotót, amely valamilyen módon kapcsolódik az energia fogalmához. Szigorúan tilos Internetről letöltött képekkel jelentkezni, saját alkotást várunk. A képeket digitális formában kérjük, törekedjetek a jó minőségre. Az e-mailben beküldött JPG kiterjesztésű képek összterjedelme ne haladja meg az 15 Mb-ot, ha ennél nagyobb a  képek  terjedelme, akkor csatoljátok több e-mailhez azokat. Óriásleveleket nem fogadunk. Arra kérünk, minden egyes képet egyenként csatoljatok az e-mailhez, ne csomagoljatok. Minden kép fájlneve tartalmazza ékezetek nélkül a készítő nevét, az osztályát, és a fotó címét. Ez nagyon fontos formai követelmény.

Például: petrezselyem_albert_10b_habar_felul_a_galya.jpg

Meddig lehet benevezni?

A fotókat 2017. október 20-ig lehet elküldeni a megadott e-mail címre.

Zsűrizés

A beérkezett fotókat szakmai zsűri nézi át, az általuk javasolt legjobb 20 munkát pedig internetes szavazás alá bocsájtjuk. A versenyben lévő fotók sorrendjét 50%-ban a zsűri pontszáma (20 ponttól 1 pontig), 50%-ban pedig a közönségszavazatok száma dönti el (20 pontot kap a legtöbb szavazatot, 1 pontot pedig a legkevesebb szavazatot begyűjtő munka). Pontegyenlőség esetén a szakmai zsűri véleménye a döntő.

Díjazás

A legnemesebb díj a dicsőség. Minden résztvevő emléklapot kap. Az első négy alkotásért értékes könyvcsomag jár. A díjakat november 11-én a Nyirő József díszteremben adjuk át a 13. Fizikavalkád elnevezésű megyeközi vetélkedő szünetében.

Jó munkát, éles szemet, szép ötleteket kívánunk! 🙂 A tavalyi fotóverseny legszebb fotói itt tekinthetők meg:

https://www.youtube.com/watch?v=BUrY0FujuBM

  a Tamási Áron Diákszövetség nevében Laczkó Kata,

    Székely Zoltán tanár

További hírek


Ismét állt a bál!

Tadisz
Hírek
feb. 27, 2023


Vitaklub

Tadisz
Hírek
máj. 19, 2022


Szeretetnapok

Tadisz
Hírek
feb. 25, 2022

Gólyaturmix

Tadisz
Hírek
jan. 14, 2022