Ismét állt a bál!

Ismét állt a bál!


SZŰCS-OLCSVÁRY MELINDA  |   feb. 27, 2023  |  Tadisz, Hírek


2023 február 16-án, ha a Gimiben jártál, találkozhattál boszorkányokkal, ördögökkel, kalózokkal, de láthattál fagyinak, Bambinak vagy akár Ken és Barbienak öltözött diákokat, sőt tanárokat is.

A legötletesebb jelmezekkel nyert bizonyosságot a tény, hogy a gimis diákok nemcsak az eszükre hagyatkoznak, hanem olykor képesek megvillogtatni az alkotó énjüket is. Tanáraink kreatívabbnál kreatívabb jelmezekben jelentek meg, egyesek szuperhősnek, mások méhecskének öltöztek be, ezzel hozzájárulva a farsangi hangulathoz.

A harmadik emeleten hosszú szünetben az ott lévők muzsikaszóra lehettek figyelmesek, ekkor vette kezdetét a táncház. A szoknyák repültek, ismerős énekek csendültek fel. Iskolánk népi zenekara, a Rekettye, lábakat táncra késztető zenéket húzott, csak az nem ropta, akinek nem maradt helye, vagy éppen nem engedte a jelmezének szabása.

A farsang egyik fontos része a jelmezverseny volt, ahova idén egyénileg vagy akár csoportosan is lehetett jelentkezni. Az előbbinek egy nyertese volt, aki egy belépőben részesült a VRFUN ARCADE játéktermébe. Az utóbbiban a csoport mindenik tagja vekkeres utalványt kapott. A nyerteseket nehéz volt kiválasztani, hiszen mindannyian eredeti ötletekkel álltak elő.

Sófalvi Diána és Vékás Edina, X. C osztáy

 

 

További hírekVitaklub

Tadisz
Hírek
máj. 19, 2022


Szeretetnapok

Tadisz
Hírek
feb. 25, 2022

Gólyaturmix

Tadisz
Hírek
jan. 14, 2022

Mikulás a Gimiben

Tadisz
Hírek
jan. 14, 2022