Halloween fun a Gimi 5-8 osztályaival

Halloween fun a Gimi 5-8 osztályaival


Szűcs-Olcsváry Melinda  |   nov. 05, 2019  |  Hírek
Október 31-én a Gimi ötödikesi, hatodikosai, hetedikesei és nyolcadikosai közösen vettek részt az angoltanáraik vezetésével a Halloween Fun elnevezésű angol projektbemutatón.
Az osztályok csapatokba szerveződve egy hetet készülhettek feladatuk bemutatására. Minden osztályból öt- öt csapat  mérte össze erejét: voltak akik a Halloween rémisztő szimbólumaival készítettek posztert, voltak, akik a hagyományhoz kapcsolódó, rettegett állatokról olvastak és vetélkedtek, mások a borzongató Pumpkin Jack című dalt tanulták meg és adták elő. A színjátszást kedvelők egy, az alkalomhoz illő, szellemes jelenetet játszottak el, a táncoslábúak pedig a Spooky Skeleton című dalra építettek kísértetiesen lenyűgöző koreográfiákat.
A zsűrit alkotó tanárok ajándékokkal és oklevelekkel jutalmazták a produkciókat, mindenki a Halloweenkor elmaradhatatlan cukorkákkal a zsebében távozott.
Minden alkalom, amely lehetőséget nyújt arra, hogy osztálytermi kereteken kívül, játékos formában gyakorolhassuk az általunk tanult idegen nyelveket, nyomot hagy bennünk, belénk vésődik és hozzásegít az adott nyelv és kultúra mélyebb megismeréséhez. Ezt a célt szolgálta az idei Halloween funprojekt is. És emellett persze jól is szórakozott mindenki.

Köszönet a szervező tanároknak: András Ágnesnek, Berecz Anna-Krisztinának, Borbáth-Szőcs Nórának és Szűcs-Olcsváry Melindának.
András Ágnes, angoltanár