Gólyabál 2017

Szerkesztő: | 2017. október 10. | Fotógaléria, Hírek, Hírek

Az idei tanévben nem kellett sokat várni, hogy elkezdődjön az élet a középiskolások számára. 2017. október 6-án megrendezésre került a Gimysterious, iskolánk gólyabálja.

A gólyaválogatáson nehéz dolga volt a szervezőknek, de végül mindegyik osztályból kikerültek a legügyesebb kilencedikesek. Az A osztályból Krizbai Kázmér és Gergely Anna lett a kiválasztott, a B-ből Mátyus Bence és Szígyártó Nikolett, a C osztályt Szász Zsuzsa és Egyed Ábel képviselte, míg a D osztályból Kovács Hunor és Szabó Eszter, az E-ből pedig Tarcsafalvi Szabolcs és Nyisztor Boróka lettek a főgólyák.

Az idei gólyabál köré egy történetet írtunk, miszerint az osztályprofiloknak megfelelő szakemberek kiemelkedő munkásságukért meghívást kapnak egy vacsorára. A vacsorára egy szigeten, egy gazdag ember villájában kerül sor, csak a házigazda eltűnik, és a meghívottak pedig magukra maradnak. A végén kiderül, hogy a gazda nem is tűnt el, hanem csak próbára tette a vendégeket, hogy lássa, ki érdemli meg, hogy az örököse legyen a szigetének és nagy villájának.

A többi évtől eltérően az idén nem 12.-es diákok, hanem a Szomszédnéni Produkciós Iroda vezette le az egész műsort. Dobott egyet a hangulaton az ők előadása is, ügyesen végezték a feladatukat.

Az előadás telt házzal zajlott le. Mind az 1000 jegy elfogyott elővételben, a helyszínen nem is lehetett jegyet kapni. Az azt követő bulin is szinte ötszázan vettek jegyet. Senki sem számított ekkora sikerre!

A műsor a gólyák táncával kezdődött, majd fogadalmat tettek, hogy ügyes, hűséges diákjai lesznek a Giminek. Utána egyből a szervezők tánca következett, ahol körülbelül 60 szervező állt a színpadra. Ezután sorra bemutatkoztak a gólyáink, és azon kívül még három feladatnál kellett helyt állniuk. A szervezők figyeltek arra, hogy a kreativitásukat, tudásukat, és rátermettségüket is meg tudják mutatni a versenyzők. A feladatok között a Szomszédnéni szórakoztatta a közönséget. Mialatt a zsűri meghozta a döntését, az iskola kórusa állt színpadra. A Sound of Silence dallal hatalmas sikert arattak.

Végül az idei győztesek a B osztály versenyzői lettek, ők fogják majd képviselni iskolánkat a városi gólyabálon. Nagy gratuláció nekik, és sok sikert a további megmérettetéseken!

Még egyszer köszönjük a segítséget az iskola és a tanárok részéről, köszönjük a támogatást mind az összes cégnek és személynek, akik valamiféle módon támogattak, vagy hozzájárultak az eseményhez. Hatalmas élmény volt az egész szervezés és gólyabál, minden fáradalmat megért!

 

                                                                                                                       Dósa Eszter

Nagy köszönet a fotókért Dávid Attilának.

Kapcsolódó tartalmak