Gimibossz

Szerkesztő: | 2019. október 3. | Hírek, Hírek

Mint minden évben, idén is a soron következő nyolcadik osztály megrendezte a suli bulit.

Az idei buli témája a Bosszúállók volt. Az eddigi évekhez hasonlóan a suli buli idén is két részre tagolódott. A vetélkedőnek ebben az évben is a Nyírő József díszterem adott otthon, ahol minden egyes csapat összemérhette tudását. A suli bulit a csapatok egy bemutatkozó szöveggel kellett kezdeniük. Ezután a feladatok megoldását pontozták a zsűritagok: Szőcs-Borbáth Nóra és Jakab Hanga tanárnők, Máthé Attila tanár úr, és Karda Beáta. Ezúton is köszönjük tanárainknak és egykori osztálytársunknak erre a napra áldozott idejüket, türelmüket. A vetélkedő díjazással és tombolahúzással végződött. Az első helyen a Székely Légió, az ötödik osztály csapata végzett, Nagy Dániel, Szász Jenő, Székely Ágnes és Szűcs-Olcsváry Zete csapattagokkal. A többi csapat is nagyon jól teljesített. A tombola sorsolása után a suli buli második része következett, a BULI. A diákokat a bentlakás ebédlőjében üdítők valamint sok féle szendvics és sütemény várta.

Boca Adriana osztályának elmondása szerint, belecsöppentek egy kisebb rendezvény megszervezésébe. Rádöbbentek, hogy nagy felelősséggel jár az eseményszervezés, és nehéz is. Többen is megkérdezték: Akkor milyen lehet egy gólyabált megszervezni? – de ebbe már nem is mertek belegondolni.

Összesítve, nekik nagyon emlékezetes volt és remélik, hogy a résztvevőknek is egy felejthetetlen élményt nyújtott ez a délután.

Balázs Tímea, VIII. osztály

Kapcsolódó tartalmak