Tadisz (Tamási Áron Diák Ifjúsági Szövetség)

tadisz_logoA Tamási Áron Gimnázium diáktanácsa 1991 óta működik iskolánkban sikeresen, nagy erővel és töretlenül. Annak idején diáktársaink, akik ma már szüleink vagy akár tanáraink is lehetnének, szerették volna színesebbé, eseménydúsabbá tenni iskolájuk, iskolánk életét.

Ám ez egyedül, összefogás nélkül nem ment nekik, ezért megalapították iskolánk diáktanácsát, a TADISZ-t. Ennek keretében egy maroknyi diák együttes erővel fáradozott azon, hogy a szürke hétköznapokat különlegesebbé tegyék társaik, sokszor tanáraik számára is.

A cél hosszú évek alatt mit sem változott, hiszen mi, a TADISZ csapata most is értetek, az iskoláért vagyunk, diákokként, diákokért. Logónk a TADISZ csiga is ezt jelképezi. Mi, a diáktanács tagjai hátunkra vettük az iskolát, és haladunk vele előre, még ha lassan is, de minden erőnkkel, szemünkben elszántsággal, arcunkon vidám mosollyal. Színesebbnél színesebb, érdekesebbnél érdekesebb programokat szervezünk a számotokra. Együtt mikulásozunk, együtt ünnepeljük meg a különböző világnapokat, együtt siratjuk el a telet, és együtt örülünk a tavasznak más-más rendezvényekkel, bálokkal vagy éppen gitárestekkel.

Viszont mire mennénk nélkületek, diákok nélkül? A diákság a TADISZ lelke és mozgató rugója! Nélkületek nem sokra vinnénk, hiszen mi, a vezetőség, csak azért vagyunk, hogy összefogjunk, és segítsünk titeket. A ti ötleteitek, elszántságotok, kreativitásotok, ügyességetek a diáktanácsunk, diáktanácsotok alapja. Ezért hát minden diákot nagy szeretettel vár a TADISZ, akik szabadidejük egy részét szervezkedéssel, képzésekkel, ismerkedéssel, új barátok megismerésével vagy éppen nevetéssel szeretnék eltölteni!

TE is fontos vagy nekünk, a diáktanácsnak, az iskolának, még ha nem is tudsz róla!