Egyszerre mozdul a Gimi

Egyszerre mozdul a Gimi


Szűcs-Olcsváry Melinda  |   máj. 15, 2017  |  Tadisz, Hírek

Több éves hagyományt sikerült újjáéleszteni a Tadisz-nak és iskolánk tanári közösségének. Ismét volt közös iskolai kirándulás a Szejkére.

Közel 500 kis- és nagydiák valóban rendhagyó módon érkezett május 15-én, hétfőn reggel a Gimibe. Volt, aki biciklivel, volt aki tollasütővel, akadt egy-két kutya is, de az teljesen biztos, hogy a szendvicses hátizsák ezúttal nem az egyenruhás hátakon lapult, hanem sok-sok játszóruhás diák és tanár elemózsiás zsákjaként szolgált. Kezdetét vette az Iskola másként hét!

A Tadisz szorgos csapata dicséretes lelkesedéssel diktálta a tempót a vetélkedőre benevezett 7 csapatnak: pózólj a közlekedési táblákkal, találd meg tanáraid jellemző tárgyait, írj össze minél több tanári rendszámtáblát, készíts színes szelfit csapatod színeivel, vidd színpadra kedvenc órádat, írj ódát egy tanárodhoz, hogy csak egy pár feladatot említsünk. Diákjaink szép számmal neveztek be a meghirdetett főzőversenyre is, finomabbnál-finomabb gulyások illata lengte be a székelykapuk környékét, és csalogatta  bográcshoz a sportvetélkedőkön kifáradt társakat. Iskolánk gondnoka pedig felcsapta a Lacikonyhát és finom falatokra invitálta a legkitartóbb gimiseket.

Jelentem a gimis gépezet ezúttal is tökéletesen működött, szép összjáték, vidám móka volt!

Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek!

Szűcs-Olcsváry Melinda

További hírek


Ismét állt a bál!

Tadisz
Hírek
feb. 27, 2023


Vitaklub

Tadisz
Hírek
máj. 19, 2022


Szeretetnapok

Tadisz
Hírek
feb. 25, 2022

Gólyaturmix

Tadisz
Hírek
jan. 14, 2022