Mesajul de bun venit al directorului

Mesajul de bun venit al directoruluiStimate Vizitator!

Bine ați venit pe site-ul nostru. Site-ul nostru web conține informații utile de interes public care vă vor ajuta să vă orientați în cadrul școlii. Acesta vă oferă o idee despre educația pe care o oferim, serviciile pe care le prezentăm, viața colorată a elevilor, istoria școlii, oportunitățile pe care le oferim, cerințele și obligațiile pe care le avem pentru elevii noștri.

Școala noastră este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase din Transilvania și oferă educație încă din 1593. Inițial un gimnaziu romano-catolic, astăzi este o școală secundară teoretică, dar oferim și învățământ primar și elementar. Avem, de asemenea, o istorie îndelungată de furnizare de formare profesională post-secundară în domeniul sănătății, ca formare profesională post-secundară de trei ani.
Avem câte o clasă pentru fiecare an de studiu din învățământul primar și elementar, iar "cei mici" se află într-o clădire separată, pe strada Școlii nr. 1, în fosta mănăstire romano-catolică.
În clădirea principală, la nr. 32, pe strada Baróti Szabó Dávid, există o școală secundară cu 5 clase pe an, cu clase de matematică și informatică, științe (engleză), științe naturale, filologie și teologie romano-catolică.
Școala noastră dispune de facilități de internat și de bucătărie și cantină proprii. Vechea clădire a școlii din Piața Márton Áron nr. 4 găzduiește 120-130 de elevi.
Pregătirea asistenților medicali are loc în 2 clase pe an, cu cursuri teoretice în clădirea școlii și cursuri practice în clădirea spitalului orășenesc.
La școală predau peste 50 de cadre didactice, majoritatea cu experiență și cu grad didactic I, iar munca lor se reflectă în rezultatele excelente pe care le obțin studenții noștri la concursurile pe materii, la examenele de absolvire a școlii și în continuarea studiilor.
Vă rugăm să aruncați o privire pe site-ul nostru, unde am încercat să ne prezentăm școala, iar dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne vizitați! De asemenea, am fi bucuroși să vă oferim un tur personal al școlii noastre.

 

 

Cu stimă,
Laczkó György, director