Brandstorm

Brandstorm


Szűcs-Olcsváry Melinda  |   jan. 24, 2017  |  Hírek

Csíkszeredában 2017. január 21-én a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen (EMTE) került sor a BRANDSTORM marketingkommunikációs versenyének döntőjére.

A vetélkedőre 52 csapat nevezett be, míg a döntőbe csak a 20 legjobb juthatott be. A Tamási Áron Gimnázium csapatai most is nagyszerűen teljesítettek.

Az M&S Solutions csapata különdíjasként egy laptopot nyert. A régebben beküldött megoldási javaslatok alapján az itthon elkészített prezentációt Mag Róbert (XI.A) egyedül mutatta be, mert bár       Schram István (XI. A) is kivette a részét a munkából, de a döntő időpontja egybeesett  Erdélyi Magyar Matematika Verseny megyei szakaszával. Ő azt választotta, ahol tovább is jutott a következő fordulóra. Robi egyedül állta a sarat, és a zsűri keresztkérdéseit sorra frappánsan megválaszolta.

Iskolánk harmadik diákja Boros Ábel (XI. A) a Benedek Elek Tanítóképző diákjával (Sebestyén Tamás – XII.B) alkotott egy csapatot. Ők is bejutottak a döntőbe, és munkájukat a zsűri 4. hellyel jutalmazta. Alapos és profi munkát végeztek, olyan logótervvel álltak elő, amellyel kapcsolatban a zsűrinek egy kis kételye támadt, hogy teljes mértékben ők készítették. Büszkék lehetnek magukra, hogy olyan tervet készítettek, amely túlmutat a középiskolások színvonalán.

 Dimén-Varga László

felkészítő tanár