Fotó: Szabó Sámuel

Kedves Végzőseink! Kedves Oszik! Tanáraitok!

Szerkesztő: | 2020. május 30. | Hírek, Hírek

“… nincsen szebb kora az emberiségnek

 mint az elsõ ifjúság évei. Azon láncok,

 melyek akkor köttetnek, nem szakadnak

 el örökké, mert nem a világban kerestünk

 még akkor barátokat, hanem a barátjainkban

 leltük fel az egész világot”

                                  (Kölcsey)

Nem így akartuk, nem így képzeltük el, nem, nem……..

És mégis, mégis itt van valaminek a vége, búcsú nélkül, virágok nélkül, Titeket csodáló és Rátok büszke tekintetek nélkül. De mégis, most  mindenki Rátok gondol, Veletek van. És ne csüggedjetek, biztosan van ebben valami, ami majd jóra fordítja mindezt, „meglátjátok rendbejönnek majd a dolgaink, lesznek még szép napjaink”!

Biztos vagyok abban, hogy Ti még inkább összekovácsolódtok, életre szólóan barátok lesztek, sokszor fogtok együtt örülni minden találkozásnak, minden ölelésnek, minden kézszorításnak, hiszen Ti más generáció lettetek, a bajok mindig szorosabbá teszik a kötelékeket. És ahogy Kölcsey mondta, életre szóló barátságok azok melyek most köztetek kialakultak!

Most  azon szomorkodunk, hogy ezt a hétvégét másként terveztük, de azért él a remény, hogy rövidesen valamilyen formában csak el tudunk búcsúztatni benneteket, sose örökre, mindig visszavárva.

Nekünk is hiányoztok, hiába szépül a Gimi napról napra, a lélek benne Ti vagytok!

Meg szeretném köszönni Nektek, hogy itt voltatok, hogy voltatok Nekünk! Hogy Gimisek voltatok, és mindig is azok maradtok!

Osztályfőnökeiteknek a munkájukat, azt hogy mindig kiálltak mellettetek, hogy most is szeretnék enyhíteni fájdalmatokat.

Tanáraitoknak, hogy tették dolgukat, értetek, a Gimiért. Hogy legjobb tudásukkal oktattak, neveltek.

Most az a legfontosabb, hogy vigyázzatok magatokra, egymásra. Vegyétek nagyon komolyan az elkövetkező felkészítőket, tartsátok be az óvintézkedéseket, ezek mind azért vannak, hogy majd a vizsgákra egészségesen, felkészülten tudjatok jönni.

A magam és az iskola igazgatósága részéről kívánok jó egészséget, kitartást majd sok sikert az elkövetkező hetekben!

A Jó Isten segítsen benneteket!

Laczkó György, igazgató

2020, Pünkösdszombat

Kapcsolódó tartalmak