Iskolánk diákjai ők is! – InHail

Szerző: | 2015. december 17. | Hírek

Zenekarunk 2015 augusztus végén alakult. Az egyik délután, amikor Samu és én, Nóra írtunk egy dalt, elképzeltük, hogy milyen jó is lenne, ha ezt egy saját zenekarral játszhatnánk.

Elkezdtünk gondolkodni, hogy kivel is alkothatnánk együtt ezt a zenekart, akinek van tapasztalata is és ugyanúgy szívügye a zene, mint nekünk. Így jutott a választás Andrásra, akiről tudtuk, nem akárhogy bánik a gitárral. Szóval egy nyugis délutánon eljátszottuk neki a dalt, majd ő is bekapcsolódott. Már akkor éreztük, hogy lesz folytatás. Gondolkodtunk, ki is lehetne a dobos. Aztán Andrásnak eszébe jutott, hogy a barátja, Csongi pont most tanul és, hogy elég jól halad. Szerveztünk egy újabb próbát, ahol úgy láttuk, megéri ebbe az egészbe energiát fektetni. Meg is lett a munkánk gyümölcse, mivel alig három hónap után, 2015 november 21-én második helyezést értünk el a Peron Music Tehetségkutatón. Koncertlehetőséget kaptunk Tatabányán és Pakson. Nagyon, de nagyon hálásak vagyunk ezért a megtiszteltetésért. Jelenleg basszusgitárost keresünk, tehát valószínű, hogy a csapat még fog bővülni egy taggal.

Többnyire alternatív és rock zenét játszunk, néha-néha egy kis popos jellegel fűszerezve. Arra törekszünk, hogy sajátos dallamvonalakkal tegyük egyedivé játékunkat. Minden dalba belecsempészünk valami különlegeset, kedveljük a rendhagyó megoldásokat.

Tagok: Kozma Nóra, Szabó Samu, Albert András, Szabó Csongi.

Kapcsolódó tartalmak