Gereben edzőtábor

Szerkesztő: | 2016. augusztus 30. | Gereben Néptánccsoport, Hírek, Hírek

Kedves Gerebenesek, amint tudjátok, az idén is lesz edzőtábor.

A nagy létszám miatt két részben tartjuk az tábort: vasárnap reggel indul a tábor a kezdő csoporttal,  ők szatmári táncokat tanulnak három napon keresztül, illetve nagyjából összeállítják a 25 éves  ünnepi műsor koreográfiáját.  Kedden délután megérkeznek a középhaladó és haladó csoport táncosai, így együtt tudjuk tölteni a délutánt, hisz egy csapat vagyunk. 🙂 Kedden este  a szülők hazaviszik  a kezdő csoport táncosait, viszont a tábor folytatódik, tovább készülünk a 25 éves ünnepségre. Pénteken este táborzárás, közös vacsora és rövid műsorral zárjuk a tábort.

 

A részletes programot itt találjátok:

EDZŐTÁBOR ZETEVÁRALJÁN
2016. szeptember 4–9.
Tábornyitás: szeptember 4-én, vasárnap reggel 9 órakor a „kicsiknek”, a „nagyoknak” szeptember 6-án, kedden reggel 9 órakor (szálláshelyek elfoglalása, rövid megbeszélés)
Tervezett napi program
7 órakor ébresztés
7, 30–8: reggeli torna
8–9: reggeli
9–10: felkészülés a táncpróbákra
10–14: technikai gyakorlatok, koreográfiák a 25-éves ünnepségre, közben lesz egy zsíroskenyér-szünet
14–16: ebédszünet
16–19: koreográfiák a 25-éves ünnepségre
20–21: vacsora
21–22: tánccal kapcsolatos filmek vetítése, előadások, táncház
22-23 órakor takarodó, villanyoltás
Táborzárás a „kicsiknek” 6-án, kedden este 7 órakor, a „nagyoknak” 9-én, pénteken 7 órakor. A kicsiknek egy közös táncházzal zárjuk a tábort, a nagyoknak egy kis műsorral a Zetavár Panzió színpadán, ezt követően  az eddigi szokásunkhoz híven szeretettel meghívjuk a kedves szülőket egy vacsorára, kötetlen beszélgetésre, éneklésre a panzió kertjébe.
Amit hozni kell:
táncoscipő táncpróbákra, sportcipő az edzésekre („deszkás” cipő nem felel meg), izolír a tornagyakorlatokhoz, lányoknak szoknya
A tábor költsége: 175 RON a „kicsiknek”, 245 Ron a „nagyoknak” (ebből 50 lejt már előlegként befizettetek). Az ár tartalmazza a napi ötszöri (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) étkezést, szállást, az oktatók, zenészek és előadók bérét.
Ha valaki valamilyen komoly ok miatt nem tud jönni és feliratkozott a táborba, kérjük hogy szeptember 1-ig jelezze a következő telefonszámon, 0745646928, vagy emailen (laczkogyorgy@gmail.com).
Laczkó György

Kapcsolódó tartalmak